2022-01-27 07:48:09• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Úgy látod, hogy egyedül képtelen vagy a boldogságra

Napi horoszkóp január 27-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold és a Jupiter fényszöge hat a mai napon igen erőteljesen. Magabiztosabbá, derűssé és optimistává tesz, ugyanakkor viszont a szokottnál is hajlamosabb lehetsz a meggondolatlan viselkedésre.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A lelki békéd több, mint irigylésre méltó. Kivéve persze, ha nem csak a felszínen mutatod magad nyugodtnak. Ha azonban a mélyben már túl sok érzés kavarog, akkor engedd ki őket magadból!
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Több helyen, több embernek kell ma megfelelned, ami még a te mozgékony természetedet is próbára teheti. Estére azonban annál büszkébb lehetsz magadra, ha menni fog. Semmi sem lehetetlen, keress alkalmat a megvalósításra!
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold és a Jupiter fényszöge kiáradóvá teszi az érzéseidet. Akár egy angyal, segítesz mindenkinek, nem tudod és nem is akarod visszafogni az érzéseidet a szeretteid irányába. Arra kell csak figyelned, hogy érzékenyebb vagy a szokásosnál és talán túlságosan álmodozó is a mai napon.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Anyagi gondok aggasztanak, és ráadásul úgy érzed, hogy minden terhet neked kell hordoznod a válladon. Ha azonban senkivel nem osztod meg ezeket a gondolataidat, akkor ez nem is fog megváltozni. Ideje lenne kimondanod, hogy mi hol fáj!
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Komoly kihívás elé állítanak téged a csillagok. Ám éppen ennek a kihívásnak köszönheted, hogy sikerül rájönnöd valamire, vagy felfedezned magadban egy rejtett képességedet, tulajdonságodat. De ne akarj mindent egyszerre!
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Úgy látod, hogy egyedül képtelen vagy a boldogságra. Azonban mégis néha szükséged van a magányra, hogy magadra találj. Néha meg a másféle emberek társaságára. Hogy más szemekben pillantsd meg énedet. Így felfedezheted egy új oldaladat.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Nagyon nehezedre eshet ma a felkelés, és ráadásul a napod is hosszabbra nyúlhat, mint azt eredetileg eltervezted. Szerencsés esetben nem csak a munka miatt. Lehet, hogy ma inkább szerelemből túlórázol? Óvatosan a munkahelyi flörtökkel!
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Amit ma elhatározol, azt nagy eséllyel meg is tudod valósítani! A mai nap kedvező fényszögei azt jelzik, hogy különösen a hosszú távú terveket illetően lehet szerencséd. Gondolkozz távlatokban, ne akadj el a részletekben!
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Nehezedre esik ma a másoknak való megfelelés, ezért, ha teheted, inkább magányosan tevékenykedj. Ha azonban nem kerülheted el, hogy emberekkel kapcsolatba kerülj, vértezd fel magad a rosszakarat ellen. Kerüld a veszekedést!
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma könnyen keveredhetsz összetűzésbe valakivel, akinek talán valóban keresztbe is tettél az elmúlt időszakban. Ha láthatatlanul, és megragadhatatlanul is, de mégiscsak van valami konfliktus közöttetek. Most napvilágra kerül.
 

Halak: II. 19. - III. 20.

Habár úgy vágsz neki a napnak, hogy csak átvészelni akarod valahogy, mégis jobb, ha megpróbálsz pozitívan hozzáállni a rád váró megpróbáltatásokhoz. Az nem megoldás, hogy mindig csak menekülsz. Egyszer le kell horgonyoznod.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: